2019-11-22 08:21:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nehézségek várhatóak a munkahelyén

Napi horoszkóp november 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars és az Uránusz szembenállása már éles, ami dühkitöréseket okozhat, a harag valószínűleg tart már egy ideje, de most már nem tudja féken tartani magát. Az impulzivitása, a hagyományok figyelembe nem vétele arra késztetik önt, hogy rúgjon föl mindent, ami kötelességet jelentene.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars-Uránusz szembenállás önt párkapcsolatában érinti, a Mars robbanásveszélyes módon fejezi ki a haragját, más emberekkel való kapcsolattartását ez a konstelláció alaposan megnehezíti. Jó lenne, ha kétszer is meggondolná, mielőtt lép vagy mond valamit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap ma belépett a Nyilas jegyébe, és ezzel elfoglalta az ön hetedik sorsterületét, ahol a Vénusz és a Jupiter is jár - mostanában igencsak nagy lesz ön iránt az érdeklődés a másik nem képviselői között.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars-Uránusz szembenállása az ön ötödik sorsterületét hozza mozgásba. Most megtapasztalhatja, hogy az igaz szerelem útja is sokszor göröngyös… Egy lehetősége van, ha nem reagál a provokációkra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lázadó cselekedetei már óriási hírnevet szereztek önnek. Ön nem ijed meg a hatalommal bíró emberektől, csakhogy most náluk van az aduász, mivel a karrier sorsterületén vonul át az Uránusz. Nehézségek várhatóak a munkahelyén.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap a negyedik sorsterületét beragyogja, nagyon örül a szép és kényelmes otthonának és most az jár a fejében, hogyan tudná még szebbé tenni lakását. Mostanában nagy a sürgés-forgás az otthonában, folyamatosan vendégeket hív.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az első sorsterületén halad át, ez gondoskodó magatartást jelent, de saját magával is szeretne törődni, ami pedig pénzbe kerül. A második sorsterületet, ami az anyagiakat jelenti, a Mars-Uránusz oppozíció terheli, most a pénzügyi fellendülés érdekében nem sokat tehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Három Skorpió planéta az ön első sorsterületén, szemben a társkapcsolatok életterületén, aligha elképzelhető, hogy a puskapor szárazon marad. Minél jobban felkavarja a dolgokat, annál nagyobb veszélyt jelent ez a párkapcsolatára.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön most szerencsés és szerelmes, egy a gond, hogy ön a túlzások embere és most is, mint mindig túlzásokba esik. Virágcsokor helyett egy egész virágbolt, vacsora helyszínének egy hajót bérel ki - van erre önnek fedezete?


Bak: XII. 22. - I. 19.

Üzleti téren jeleznek bonyodalmakat a bolygók, talán kiszáll egy társulásból, vagy más módon jelentkezik a konfliktus.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mostani Mars-Uránusz szembenállásnak vagy a munkahelye vagy az otthona látja kárát. Mivel az Uránusz retrográd az ön negyedik sorsterületén, az is elképzelhető, hogy ön visszaköltözik gyerekkori lakóhelyére átmenetileg. Ha túlságosan sietősen jár el, növeli vesztesége kockázatát.


Halak: II. 19. - III. 20.

Három planéta van az ön karrier sorsterületén és mindegyik harmonikus helyzetben, valószínűleg ma megjutalmazzák önt a munkahelyén, méghozzá nem fillérekkel. Az is elképzelhető, hogy valamilyen külföldi tanulmányútra küldik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: